Transmetuar më 03-01-2023, 13:48

Britania e Madhe-   Fansat i konsiderojnë ato si “mami dhe vajza më e lezetshme e Britanisë”, por ata që nuk i njohin mendojnë se ato janë motra.

Një modele e faqes për të rritur, e cila ka 20 vite që merret me këtë punë, ka treguar se sa krenare është se vajza e saj ndoqi gjurmët e saj pasi mbushi 18 vjeç.

Mamaja e modeles së njohu, Levi, ka punuar në industrinë e të rriturve së bashku me vajzën e saj, McKenzie Bleu, për dy vjet.

McKenzie, tani 20 vjeç, fillimisht donte një punë zyre, por ajo mori frymëzim nga karriera e nënës së saj gjatë izolimit nga pandemia e Covid-19.

Duke folur ekskluzivisht për Daily Star, Levi tha: “McKenzie nuk ëndërronte të ishte një modele magjepsëse si unë, ajo ishte e kundërta”.

“Ajo donte të punonte në një zyrë dhe të bënte administrator biznesi. Ajo mbushi 18 vjeç dhe filloi të aplikonte këtu, atje dhe kudo, por dy muaj më vonë ndodhi bllokimi.

Ajo dhe miqtë e saj vendosën të krijonin një llogari në Babestation Cams dhe unë e dija se me kë t’i kontaktoja. Më pas ajo u kthye nga unë dhe më tha: "Më fal mami, nuk mund të gjej kurrë një punë normale pasi kam fituar gjithë këtë"”, tregon Levi.