Transmetuar më 03-01-2023, 08:33

Një lundrim me pesë yje, që niset nga Miami dhe shkon në detin e kristaltë të Bahamas. Është ai që Francesco Totti dhe Noemi Bocchi i kanë dhuruar njëri-tjetrit për natën e ndërrimit të viteve.

Me ta pesë fëmijët (tre të ish-futbollistit, dy të stilistes së luleve), miku historik i Francesco, Giancarlo Pantano, me gruan dhe djalin e tij, si dhe shoku tjetër historik Emanuele Maurizi.

Të gjithë u nisën më 30 dhjetor, kaluan natën e parë në Miami dhe më pas u nisën në një lundrim me një anije të pajisur me të gjitha komoditetet.

Grupi, për të filluar vitin 2023, zgjodhi "Symphony of the Seas", një anije 5-vjeçare që ka restorante të të gjitha llojeve në bord dhe në momentin e nisjes së saj, në vitin 2017, ishte më e madhja e pasagjerëve në botë.

Ka një fushë golfi, një simulator të valëve të sërfit, një shesh patinazhi me akull dhe të gjitha objektet e tjera sportive të standardit më të lartë. Kostoja? Fillon nga, të paktën, 400 euro në ditë për person, duke përjashtuar fluturimet për të arritur atje.