Transmetuar më 02-01-2023, 20:38

Kiara ka treguar disa detaje më shumë nga lidhja e saj e mëparshme, që nuk ka kaluar pa u vënë re nga Luizi.

Ajo është shprehur se edhe pse nuk bashkëjetonte, ajo dhe ish i dashuri i saj rrinin shumë te shtëpitë e njëri-tjetrit.

Luizi: Kjo kur është shumë e afeksionuar, të mban afër!

Kiara: Atë se di ti!