Transmetuar më 02-01-2023, 19:59

Vetëm pak më parë duke biseduar me banorët e tjerë rreth eleminimit që do të ndodhë nesër, Olta i ka hedhur një “thumb” Efit, duke i thënë të bëj valixhet gati, pasi për të Efi dhe Mikela do të jenë të eleminuarat e para nesër.

Pse nuk i bëni valixhet, o Efi e ke bërë valixhen gati ti, se është ‘Prime-i’ nesër… epo hajde bëni ato valixhet…bëni valixhet po deshe se keni zënë shumë vend …

Në një bashkëbisedim me Kiarën, Olta përveç se ka folur pë mendimin e saj rreth pëlqimit të Luizit pë Kiarën, por është shprehur gjithashtu se e shikon Luizn deri më tani një lojtar shumë të fortë dhe që për të është një nga banorët që do të shkoj në finale.