Transmetuar më 01-01-2023, 16:25

Zilja 1 – Kjo ju kujton se ndryshimi është pjesë e jetës dhe nuk keni përse të frikësoheni.

Aktualisht jeni në ciklin natyral të maturisë dhe po prisni ndryshime në shumë zona të jetës suaj.

Pranoni ndryshimet dhe mos luftoni me to. Nëse ndiheni keq, tani është koha për të vepruar dhe ndryshuar.

Vazhdoni udhëtimin shpirtëror sepse keni shumë për ti ofruar botës.

Dashuria që keni në zemër ka fuqinë për të arritur jo vetëm ata që ju rrethojnë, por të gjithë botën.

Zilja 2 – Kjo ju kujton se familja është shumë e rëndësishme. Por familje janë edhe ata që vendosni ti mbani pranë vetes, jo vetëm ata me të cilët keni lidhje gjaku.

Njerëzit në familjen tuaj janë të rëndësishëm, kështu që është koha që të lidheni me ta.

Lidhja familjare është më e thellë se fjalët që ju thoni dhe njerëzit në familjen tuaj mund të dëgjojnë se çfarë jeni duke bërë, çfarë mendoni apo dëgjoni, ndonëse nuk flisni me ta.

Zilja 3 – Kjo ju kujton se duhet të filloni të konsideroni veten si një punëtor të fortë. Mendojeni jetën tuaj si në shtëpi.

Qoftë ajo karrierë, stil i ri jetese apo dietë e re, merrni kohën që dëshironi dhe mos u nxitoni.

Para se të veproni, sigurohuni që cdo zonë është e kompletuar dhe në vendin që i takon.

Besoni në vizionin tuaj dhe zbuloni çfarë ju gjykon, çfarë është e destinuar për ju dhe çfarë ju thërret.

Për ju nuk ka më dritë apo errësirë, vetëm jetë, liri dhe qartësi./noa.al/