Transmetuar më 30-12-2022, 23:29

Teknologjia vazhdon. Dhe gara mes brandeve mbetet e fortë.

Faqja e njohur, “Android Authority” ka shpallur rezultatet e sondazhit të lexuesve të saj për telefonin me kamerën më të mirë në vitin 2022. Përdoruesit kishin mundësinë të zgjidhnin nga katër telefona, të cilët u vlerësuan më të mirët në rishikimet e Autoritetit të Android. Konkursi përfshinte kamerat e telefonave Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 Pro, Apple iPhone 14 Pro Max dhe Samsung Galaxy S22 Ultra.

Lexuesve iu ofruan foto, por nuk dinin se cila pajisje ishte përdorur për të krijuar cilën foto. Ata kishin kohë tre ditë për të votuar. Dy telefona që u dalluan ishin Apple iPhone 14 Pro Max dhe Google Pixel 7 Pro. Me një diferencë prej vetëm 0,02 pikësh, Pixel 7 Pro fitoi.

Kjo nuk është hera e parë që Pixel 7 Pro fiton çmime në faqen e lartpërmendur. Në fillim të këtij viti, ai fitoi çmimet ‘Editor’s Choice dhe Reader’s Choice’ për smartfonin më të mirë në përgjithësi.