Transmetuar më 30-12-2022, 18:51

Luizi vazhdon me ngacmimet etij ndaj Kiarës. Kësaj radhe ai mori një nga buzëkuqët e saj dhe tha: më duket sikur po e puth. Më herët ka pasur afrime dhe largime mes të dyve. Ende nuk po kuptohet nëse ata do bëhen çift në BBV pasi Kiara ka hezituar dhe qëndron indiferente.

Por Luizi nuk i ndahet.

Ndiqni videon: