Transmetuar më 30-12-2022, 13:51

Tiranë- Në një takim me mediat, kryetari i PD, Sali Berisha iu përgjigj edhe pyetjes nëse do negociojë me Alibeajn për kandidatët.

Pyetje: Mziu deklaroi se është folur në mënyrë informale që 10-15 kandidatë mund të rinegociohen. Do të jepni dakordësinë tuaj për të përfshirë edhe kandidatët e Alibeajt?

Berisha: Jashtë primareve nuk njoh praktike tjetër. Ne kemi përcaktime. Kam respekt për Mziun dhe çdo njeri tjetër, por jashtë primareve nuk njoh praktikë tjetër.