Transmetuar më 30-12-2022, 13:14

Kemi fakte të reja mbi ekzistencën e UFO-ve. Këtë herë, piloti ekspert Christian van Heijst vuri re një objekt të çuditshëm fluturues në qiell.

Në realitet, siç shpjegohet për "The Sun", holandezi ka parë më shumë se disa rekorde anormale gjatë karrierës së tij të gjatë, por vetëm pasi fotografoi të fundit e kuptoi se me shumë mundësi ishte diçka e rëndësishme.

“Mendova se ishin objekte ushtarake, por duke i analizuar më mirë kuptova se ishte diçka tjetër”. Cfarë gjëje? Për momentin nuk dihet, por Heijst ishte i prirur të përsëriste: "Ne duhet të mbledhim të dhëna dhe t’i analizojmë ato pa paragjykime".