Transmetuar më 29-12-2022, 19:07

Efi ka rrëfyer në “Big Brother Albania VIP 2” se ka kaluar një lidhje, nga e cila ka lënë dhe familjen. Kishte shumë durim, por pasi u nda, ndjeu sikur nuk kishte asgjë dhe ishte një hiç.

“Ai më bënte të ndjehesha sikur të ndahesha do bëhesha goc e keqe. Kisha familjen që e lashë. Nuk i pyeta ato a të shkoj, nuk i prezantova, ika vetë. Ai nuk më linte të punoja. Arrita në një pikë që varesha prej tij”, tha ndër të tjera banorja e “Big Brother”.

Efi tha dhe se nuk gëzon asnjë lloj respekti tani për ish të dashurin e saj.