Transmetuar më 29-12-2022, 14:10

Amosit nuk i del e keqja pas debatit me Oltën.

Kjo e fundit qeshi kur Luizi i tregoi se i kishte lënë banorët pa gjumë gërhitja e tij, por si pasojë Amosi u detyrua të flinte në oborr.

Ndërsa kanë vazhduar debatin me njëri-tjetrin Amosi është kapur edhe Luizin.

Amos-Luizit: Ty nuk të kursej fare!

Luizi: Merr dhe shokë dhe hajde!

Amos: S’kam nevojë për shokë, ty dy kafshata të kam, të ha me dhëmbë. Nuk të kursej fare. Më vjen keq për atë gocën aty….

Olta: Amos qetësohu se e ke gabim!

Amos: I qetë jam, ky është problemi!