Transmetuar më 28-12-2022, 23:27

Olta Gixhari dhe Zhaklina Gjolla u përfshinë mbrëmë në një debat, ku aktorja zbuloi se ka hatërmbetje me moderatoren. Nga ana tjetër Zhaklina u shpreh e pakënaqur që Olta nuk kishte shkuar fare ta takonte kur ajo ndodhej në rulotë. Kështu Zhaklina vendosi që Olta të ishte e rradhës që kalon ditët në rulotë, vendim që aktorja nuk e pëlqeu aspak.

Gjatë një bisede sot me Kristin, Olta u shpreh se Zhaklina ia ka bërë për inat dhe se ndihet e denigruar.

"Më erdhi në formë sulmi. Ishte ekstreme, denigruese. U bë për inat dhe mua kjo nuk më pëlqen. Loja duhet të shkojë deri në pikën që mos denigrohet njeriu sepse nuk quhet më lojë. U ndjeva e denigruar sepse ajo e bëri nga inati. Ja dhanë mundësinë", tha Olta.