Transmetuar më 28-12-2022, 21:18

Banorët e kanë kaluar ditën e sotme duke krijuar lojëra dhe rrengje me njëri tjetrin.

Amosi dhe Genti kanë menduar që lojë e radhës t’ia bëjnë Luisit.

“Duhet ta ndëshkojmë atë te cigaret”, i thotë Genti-Amosit.