Transmetuar më 28-12-2022, 13:28

Fundi i vitit 2022 po afron dhe ka ardhur koha të përballemi me një vit të ri. 12 muaj në të cilët mund të ndodhin të gjitha llojet e ngjarjeve, që do të shkaktonin dhimbje koke për njerëzimin. Gjatë historisë, shumë njerëz kanë treguar një aftësi të pabesueshme për të parashikuar këtë lloj akti, njëra prej tyre është Baba Vanga, e njohur si ‘Nostradamusi i Ballkanit’.

Përballë vitit 2023, kjo grua la disa profeci, që nëse do të përmbusheshin, do ta kthenin botën përmbys. Njëra është se gjatë vitit të ardhshëm, një vend do të fillojë të përdorë armë biologjike ndaj njerëzve, diçka që do të vrasë miliona njerëz. Diçka që të kujton situatën në Ukrainë dhe frikën e vazhdueshme të një përshkallëzimi të konfliktit nga Rusia.

Nga ana tjetër, Baba Vanga siguroi se në vitin 2023 do të ketë shpërthim në një central bërthamor, që do të shkaktojë një fatkeqësi të përmasave të mëdha. Toka gjithashtu nuk është e lirë nga parashikimet e Baba Vanga. Për të, vitin e ardhshëm toka do të pësojë ndryshim në orbitën e planetit, gjë që do të çojë në rritje të konsiderueshme të temperaturave, përveç rrezatimit.

Së katërti, i ashtuquajturi ‘Nostradamus i Ballkanit’ argumentoi se në vitin 2023 do të ketë një stuhi diellore të paparë kurrë më parë, që mund të shkatërrojë rrjetet e telekomunikacionit dhe të energjisë elektrike. Kjo përkon kuriozisht me datën e dhënë nga shkencëtarët, të cilët tregojnë se 23 prilli 2023 është dita kur do të ndodhë një stuhi diellore.

E pesta dhe e fundit, megjithëse nuk duket shumë e mundshme, qeveritë do të ndalojnë lindjet natyrale. Sipas Baba Vanga, në vitin 2023 do të promovohet kultivimi i jetës në laboratorë dhe, për rrjedhojë, do të parandalohet rritja e pakontrolluar e popullsisë së Tokës.