Transmetuar më 27-12-2022, 18:57

Mes banorëve në shtëpi flitet për një flirt mes Luizit dhe Kiarës, por që të dy nuk e pranojnë sidomos Kiara. Kjo është diskutuar edhe mes Teas dhe Luizit vetëm pak më parë, ku Tea është e mendimit se Kiara e pëlqen Luizin, por nuk do që të krijoj asnjë afrimitet ose lidhej në publik.

Ore mua më duket sikur të ka qejf po nuk do ta pranoj ose nuk do të ngatërohet, jepi kohë gjësë… ore ajo e ka të ndarë mendjen që këtu brenda ajo nuk bën asgjë, nuk krijon mpleksje nuk do ta bëj para publikut…

Vetë pak më parë Olta Gixhari në një bashkëbisedim me Amos Zaharia me të cilin ka ka biseduar rreth shoqërisë rivalitetit dhe finales së madhe. Olta është shprehur se për të nuk është e vërtetë se dy nga ‘më të fortët’ duhet të jenë armiq ose kundër dhe nëse do t’i duhej të shkonte në finale me një mik nuk do tëkishte armiqësi mes tyre.