Transmetuar më 26-12-2022, 10:52

Me rastin e Krishtlindjeve të para, të dhimbshme pa bashkëshortin Sinisa Mihajlovic, i cili ndërroi jetë më 16 dhjetor nga leuçemia, gruaja e tij Arianna i dedikoi një postim prekës në Instagram. Mes njërës foto dhe tjetrës me mbesën Violante, Arianna ndau një tekst shumë prekës:

"Vdekja nuk është asgjë. Sapo u largova, sikur të isha fshehur në dhomën tjetër. Unë jam gjithmonë unë dhe ti je gjithmonë ti. Ajo që ishim më parë, jemi akoma për njëri-tjetrin. Më telefono me emrin që më kishe vënë gjithmonë, kjo është e njohur; më fol në të njëjtën mënyrë të dashur që ke përdorur gjithmonë.

Mos e ndrysho tonin e zërit tënd, mos supozo ajër solemn ose të trishtuar. Vazhdo të qeshësh për ato gjërat e vogla që na pëlqenin aq shumë kur ishim bashkë. Lutu, buzëqesh, mendo për mua!

Emri im do të jetë gjithmonë fjala e njohur e mëparshme, shqiptoje pa gjurmën më të vogël të hijes apo trishtimit. Jeta jonë mban gjithë kuptimin që ka pasur gjithmonë; është njësoj si më parë, ka një vazhdimësi që nuk thyhet.

Pse duhet të jem jashtë mendimeve tuaja, vetëm sepse jam larg syve tuaj? Nuk jam larg, jam në anën tjetër, vetëm dhe afër qoshes. Të jesh i sigurt se gjithçka është në rregull.

Do ta gjesh zemrën time përsëri, do të gjesh butësinë e saj të pastër. Thaji lotët dhe mos qaj, nëse më do. Buzëqeshja jote është paqja ime".