Transmetuar më 26-12-2022, 09:14

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.9 lekë dhe shitet me 108 lekë.

Ndërkohë euro blihet me 113.7 lekë dhe shitet me 114.5 lekë.

Cila monedhë po pëson rënie? Këmbimi valutor 26 dhjetor

Paundi britanik ka pësuar një rënie të ndjeshme. Sot ai blihet me 128.3 lekë dhe shitet me 130 lekë.