Transmetuar më 25-12-2022, 20:52

Mëngjesin e sotëm banorët pasi janë zgjuar kanë diskutuar me njëri-tjetrin në lidhje me ndarjen e të gjitha punëve të shtëpisë.

Teksa Mikela dhe disa nga banorët po qëndronin jashtë po diskutonin për lidhjen e saj me ish-konkurrentin e “Për’Puthen” , Erionin. Në lidhje me raportin që ata të dy kanë pasur së bashku ajo u shpreh se:

Sepse mendoj që ai djali edhe më shfrytëzonte për famë, duke qenë që unë u bëra një personazh, nuk e kishte rëndësinë që kisha unë. Peshën që do ta kishte çift me mua nuk do ta kishte vetëm kudo dhe impaktin. Duke qenë se ne si çift do të kishim më shumë audiencë të gjerë sesa tek dhe donim ta shfrytëzonim si gjë.

Diskutimi ka vijuar më tej dhe kur banorët kanë pyetur se nëse hyri për dashurinë apo për famën Mikela tha se:

Ai djali ka jetuar 5 muaj në shtëpinë time dhe unë nuk kam pse të mbaj në shtëpi dikë që e kam për show. Ishte një pjesë, okej mund të them që ai me të vërtetë më pëlqente sepse më kërkoi edhe rikthim para pak kohësh dhe ia dhashë prapë mundësinë dhe u riktheva dhe në momentin që u riktheva kuptova që nuk kishte ndryshuar.