Transmetuar më 24-12-2022, 08:50

Elhaida Dani dhe Lediani dhuruan shumë emocion gjatë kërcimit të dytë këtë gjysmëfinale në "Dancing with the stars". Në fund ata arritën një moment kulminant duke dhënë një puthje pasionante. Pas kërcimit, Elhaida zbuloi se mes saj dhe Ledionit ka lindur një histori dashurie.

"Ne e dinim që diçka e tillë po kuptohej nga java në javë, po kuptohej nga publiku, nga produksioni, nga konkurrentët e tjerë. Është diçka kaq e shenjtë, kaq e bukur dhe delikate që ne do donim shumë ta mbanim për veten tonë akoma. Ndamë me publikun atë që ndodhi donte (puthjen), por jo më gjatë. Ka qenë një eksperiencë e paharrueshme dhe ne jemi shumë të lumtur", tha Elhaida.