Transmetuar më 23-12-2022, 23:31

Edoni sonte në Prime ka zbuluar orientimin e tij seksual. Ai është shprehur se i përket komunitetit LGBTIQ+,.

Konkretisht ai ka treguar se është biseksual. Kjo ndodhi derisa po sqaroheshin me Beken i cili e ka pyetur disa herë për orientimin e tij seksual.

Aktori i zhanrit “Drag Queen”, Edon Shileku ose Victoria Owns futet në Big Brother VIP Kosova – YouTube. Hyrja e tij në spektaklin “Big Brother Vip Kosova”, beri bujë me paraqitjen e tij si Vicoria Ownes, ku ashtu siç u lavdërua, u kritikua mjaftë shumë.

Gjatë klipit të tij, Edoni tha se është në një lidhje “me vajzën më të bukur të Prishtinës”, dhe me plotë kuptimin e fjalës ka të drejt.