Transmetuar më 23-12-2022, 22:41

TIRANË- Hajdutë e xhepista janë shtuar shumë. vendet e tyre të preferuara janë sportelet, urbanet dhe kudo ku ka grumbullime e rrëmujë.

Një xhepist është kapur në Tiranë nga Policia e Shtetit.

Siç duket në videon e mëposhtme, duket hajduti, i cili e kishte fshehur portofolin e vjedhur në zonënintime.

"Ja ku e ka portofolin e gjetëm, në pjesë intime e ka,"-dëgjohet teksa thotë polici në video.

Ndërkohë që në asnjë moment, hajduti nuk flet.

Video joq: