Transmetuar më 23-12-2022, 21:21

Një tifoz i Tiranës, kishte menduar një gjetje speciale, për të propozuar të dashurën e tij.

Disa minuta para startit të derbit, ai kapërceu rrethimin e brendshëm, duke u futur në fushë.

Pasi vrapoi disa metra, ai inskenoi një situatë sikur u dëmtua dhe kishte nevojë për ndërhyrjen e mjekëve.

Në këtë moment, e dashura që ndodhej në një prej tribunave, shkoi për të parë gjendjen e tij, ndërkohë që tifozi nxori nga xhepi unazën duke e propozuar.