Transmetuar më 22-12-2022, 10:47

Tiranë- Goditi kryetarin e PD me grusht në fytyrë, Gert Shehu kërkon lirinë.

Përmes avokatit të tij, Shehu ka dorëzuar ankim ndaj vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë që e la atë në burg.

Ai akuzohet për goditje për shkak të detyrës dhe plagosjes së lehtë me dashje ndaj kreut të Partisë Demokratike, Sali Berisha.

Mbrojtja kërkon zbutje të masës së sigurisë dhe hetimin e tij në një masë më të lehtë se ajo e arrestit në burg.