Transmetuar më 21-12-2022, 14:24

SARANDË- Një qytetar bie në gjendje të fikti në mes të rrugës në Sarandë.

Kalimtarë të rastësishëm kanë njoftuar ambulancën dhe policinë.

Pozicioni i rënieqs ka qenë mjaft i rrezikshëm pasi në aksin rrugor qarkullojnë mjaft automjete.

Megjithatë personi është parë që ka rënë dhe shoferët kanë shmangur qarkullimin në atë aks rrugor.

Për më shumë shihni videon e siguruar nga joq: