Transmetuar më 21-12-2022, 12:37

Francë- Veprim poshtërues nga një pronar lokali në Francë në adresë të yllit argjentinas, Lionel Mesi.

Në hyrje të biznesit të tij pronari ka vendosur një tabelë ku ka shkruar: “Mos harroni të fshini këmbët kur të hyni”, dhe poshtë ndodhet fanela e Leo Messit me PSG-në.

Kjo është në fakt një mënyrë e çmendur për “hakmarrje” ndaj kampionit botëror.

Duket qartë se aty janë fshirë shumë këpucë, pasi dhe fanella e bardhë nuk duket më si e tillë.