Transmetuar më 20-12-2022, 09:03

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 107.6 lekë dhe shitet me 108.6 lekë.

Euro ka mbetur e pandryshuar pasi blihet po aq sa dje, 114.3 lekë dhe shitet me 115 lekë.

Paundi britanik ka pësuar një rënie, duke u blerë me 130.3 lekë dhe shitet me 132 lekë.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 115.4 lekë dhe shitet me 116.3 lekë.