Transmetuar më 19-12-2022, 10:29

Lushnje- Ankth në Lushnje.

Një burrë ka tentuar të vetë-hidhet nga pallati pasi nuk e linin të takonte fëmijët e tij.

Mësohet se e motra i afrohet dhe i ofron të takojë fëmijët dhe ai zbret nga kangjellat anësore të pallatit ku kërcënonte të hidhej.

Ndërkohë absurdi qëndron në fakrin se një kat më poshtë është fiksuar edhe një grup me efektivë që bëjnë muhabet për ‘shtatë palë qefe’ teksa burri kërcënon të vetëvritet.