Transmetuar më 16-12-2022, 22:14

Britani- Ngjarje tragjike në Londër.

Një hetim është duke u zhvilluar pasi dy djem të rinj u gjetën të vdekur sot në një shtëpi në lindje të kryeqytetit anglez.

Policia Metropolitane tha se ka arrestuar një burrë dhe një grua pas zbulimit të frikshëm në një pronë në Cornwallis Road në Dagenham pak pas orës 14:00 të së premtes.

Policia dhe Shërbimi i Ambulancës së Londrës gjetën trupat e një dy-vjeçari dhe një pesë-vjeçari, të cilët të dy u shpallën të vdekur në vendngjarje. Policia shtoi se familja e tyre është informuar dhe do të mbështetet nga oficerë specialistë.

“Një grua u arrestua pak kohë më vonë në lidhje me incidentin. Ajo u arrestua pasi policia u thirr për një shqetësim në një adresë banimi afër vendit të ngjarjes. Afër vendit të ngjarjes është arrestuar edhe një burrë në lidhje me ngjarjen. Burri dhe gruaja mbeten në paraburgim nga policia," tha Policia.