Transmetuar më 07-12-2022, 11:14

Tiranë- Merr fund dilema e “këpucës së grisur” në Samitin e mbajtur ditën e djeshme në Tiranë, për herë të parë në vendin tonë dhe për hërë të parë jashtë një vendi anëtar i BE-së.

Përpos bisedave dhe marrëveshjeve, fotografëve nuk i shpëtuan disa detaje interesante.

Fotografi Armand Babani i bëri ditën e djeshme të gjithë kurioz kur publikoi një foto me një këpucë të grisur, e cila i përkiste një lideri europian i pranishëm në samit.

Babani së fundmi ka treguar për Report tv se këpuca i përket kryeministrit holandez Mark Rutte.

“Është Mark Rutte. Është dhe shaka në Europë, që holandezët janë edhe pak kurnac,” tha Babani.