Transmetuar më 24-11-2022, 10:55

Kryetarja e Kuvendit, Lindida Nikolla ka dhënë vërejtje për kryeun demokrat Sali Berisha.

Kruetari i Partisë Demokratike Sali Berisha dhe deputetët e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike kanë bllokuar foltoren e Kuvendit. Kjo erdhi pasi kryetarja e Kuvendi i ndërpreu fjalën liderit të PD. Pas kësaj Berisha zgjodhi të futet live nga Facebook-u i tij.

Krydemokrati e mbajti fjalën e tij në një komunikim të drejtëpërdrejtë nga Facebook-u ku ka vijuar me akuza ndaj kryeministrit Edi Rama në lidhje me projektin e ndërtimit të Portit të Durrësit. Seanca është ndërprerë për 5 minuta për shkkak të tensioneve.