Transmetuar më 23-11-2022, 23:38

Një ish-punonjëse seksi në Florida u burgos për 16 vjet falë një gabimi pasi u përpoq dhe dështoi të punësonte një vrasës me pagesë për të vrarë burrin e saj.

Dalia Dippolito, bashkëshorti i së cilës e punësoi për seks para se të krijonin një lidhje, u dënua në vitin 2017 dhe u burgos me 16 vjet për shkak të kërkesës për vrasje të shkallës së parë në moshën 34-vjeçare.

Në vend të një vrasësi, ajo i tha një oficeri të fshehtë në vitin 2009 se ishte ‘5000 për qind e sigurt’ se donte që burri i saj i atëhershëm Michael Dippolito të vritej.

Ky gabim fatal u kap në kamera në pamjet që u bënë virale kur u bë publike pasi Dalia pretendoi se ishte një marifet për një spektakël realiteti televiziv.

Në video, ajo mund të shihet duke bërë thirrje për vdekjen e bashkëshortit të saj për gjashtë muaj dhe duke rënë dakord t’i paguajë vrasësit të supozuar 7,000 dollarë për ta bërë këtë.

Majk pohoi se brenda një muaji nga lidhja e martesës, nusja e tij e re po e vidhte dhe po përpiqej ta burgoste duke i vendosur drogë në automjetin e tij. Ajo gjithashtu dyshohet se u përpoq ta vriste atë duke i spërkatur çajin me antifriz.

Gjykatësja e qarkut Glenn Kelley tha se ajo veproi në një ‘mënyrë të ftohtë dhe të llogaritur’ dhe citoi prova shtesë se ajo mund të ketë manipuluar dy burra të tjerë për këtë qëllim.

Prokurorët spekuluan se ajo donte të vdiste ish-burrin e saj në mënyrë që ajo të merrte pasuritë dhe kursimet e tij.