Transmetuar më 23-11-2022, 21:39

SHKODËR– Pas përmbyetjeve, në qarkun e Shkodrës kanë nisur reshjet e dëborës. Në rrugën Qafë Thorë-Theth po vijojnë me intensitet reshjet e dëborës. Pas nisjes së dëborës, Autoriteti Rrugor ndërkohë bën të ditur se po punohet pa ndërprerje për pastrimin dhe mbajtjen hapur të qarkullimit rrugor.

Por gjatë natës pritet që temperaturat të ulen sidomos në vendet malore, ndaj dhe ARRSH iu kërkon shoferëve që të tregojnë kujdes të shtuar gjatë drejtimit udhëtimeve dhe të vendosin gomat dimërore dhe zinxhirët.