Transmetuar më 22-11-2022, 19:30

LEZHË- Ndonëse kanë nisur përmirësimet, sërish situata nga reshjet mbetet e rënduar. Toka bujqësore të përmbytura, po ashtu edhe rrugë e ndërtesa. Situata më e rëndë mbetet në Lezhë dhe Shkodër.

Disa foto nga ajri tregojnë përmbytjet masive në Lezhë

pjesët e tokës që janë nën pushtetin e ujit, që deri më tani raportohet se 4 hektarë tashmë janë përmbytur.

Moti parashikohet të sjellë sërish rrebeshe shiu që shtojnë rrezikun për përmbytje.