Transmetuar më 29-10-2022, 17:49

TIRANË- Nata e frikshme e Halloween zuri vend edhe në jetën e të rinjve të pasur të Shqipërisë. Shumë prej djemve e vajzave që të ardhurat e majme i trashëguan nga familja, janë transformuar në orën 00:00 për tu shndërruar në personazhin e tyre të preferuar. Të frikshëm ose jo, festa e Halloween, nuk i gjeti vetvetja.

Fatmir Hysenbelliu, ai që nuk humb asnjë rast pa marrë protagonizmin në një festë nuk e ka humbur as këtë rast. Hysenbelliu është ‘arratisur drejt Londrës, aty ku ka festuar gjithë natën, si një i burgosur.

Me kominoshet ngjyrë portokalli, Oni shihet me pranga në duar dhe fytyrën e lyer me të zezë. Në këtë mënyrë, ai tregon se këtë natë të errët 28 dhjetori ka zgjedhur të ‘dënojë veten’. Nuk mund të mungonte një ‘party’ e shfrenuar në një klubet më në zë të Londrës, ku pasaniku Hysenbelliu zë gjithmonë tryezën VIP.