Transmetuar më 23-10-2022, 23:27

Demi

Demit i pëlqen të kënaqet me pjesët më të bukura të jetës: qirinj të shtrenjtë, darka të bukura…Por jo çdo Dem është në gjendje të përballojë një jetë luksoze. Nëse keni më shumë vlera materiale se një Dem, ata mund të bëhen tepër kokëfortë dhe pesimistë, madje mund t’ju bëjnë të ndiheni keq për një mënyrë jetese kaq ekstravagante. Fatmirësisht, ndjenja është përgjithësisht e përkohshme dhe do të kalojë.

Luani

Luani ka një energji konkurruese argëtuese, por nëse ndihet sikur po i konkurroni më shumë, ata do të jenë të gatshëm të provojnë vlerën e tyre. Kjo është arsyeja pse Luani merr stereotipin e të qenit tepër dramatik – rrjedh nga xhelozia. Luanët mund të jenë njerëz shumë të qetë dhe të këndshëm kur egoja e tyre nuk kërcënohet, por kur dikush nuk është i impresionuar nga ajo që Luani ka për të ofruar, ata bëhen keq.

Akrepi

Asnjë shenjë nuk ka një reputacion më të madh për xhelozi sesa Akrepi – dhe me arsye të mirë. “Ata duan atë që keni dhe kur nuk mund ta marrin atë, ata do të fillojnë të përdorin lojërat e pushtetit dhe të kontrollojnë dinamikën si një mjet për të kanalizuar energjinë e tyre xheloze,” thotë astrologu Ryan Marquardt.

Ai gjithashtu paralajmëron se Akrepët në marrëdhënie tregojnë xhelozinë e tyre përmes paranojës dhe dyshimit. Por ka një lajm të mirë. “Nëse ata mund të kapërcejnë natyrën e tyre prej xhelozi, ata shndërrohen në një nga shenjat më të dashura,” thotë Marquardt. “Një nga mënyrat më të larta të funksionimit për një Akrep është përmes reciprocitetit të ndërsjellë, ku ka një dhënie dhe marrje të barabartë.”