Transmetuar më 16-10-2022, 18:49

Spanjë- Familja spanjolle Hernández Pérez mban Rekordin Guinness si familja më moshuar prej 12 vëllezërve dhe motrave të familjes.

Në këtë mënyrë, Luis, Miguel, Gloria Hortensia, Francisco Manuel, Ángela, Modesto Pedro, Amada del Pino, Rosario Ofelia, Juan, María del Carmen, José Santiago dhe Alejandro Hernández kanë arritur një moment historik që nuk hyn vetëm në ato të komunës. ku banojnë (Moya), por në atë botë, duke u bërë familja më jetëgjatë në planet. Së bashku ata bëjnë 1057 vjeç, duke marrë parasysh se moshat e tire variojnë nga 76 deri në 98 vjeç.

José Santiago është më i madhi nga 12 fëmijët e Modesto Hernández dhe Martina Pérez. I lindur në vitin 1922, dhjetorin e ardhshëm do të mbushë 100 vjeç. Nga ana e tij, Luis Hernández Pérez, i lindur në 1946, në familje 76-vjeçare është më i riu në familje. Të gjithë ata kanë lindur në komunën e lartpërmendur të Gran Canaria, e cila ka një popullsi prej 7 833 banorësh.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd