Transmetuar më 16-10-2022, 10:03

Jeni kurioz të dini se sa fëmijë do të keni? Ka një mënyrë të thjeshtë që ndihmon me këtë. Ka të bëjë me datën tuaj të lindjes. Thjesht duhet të mblidhni numrat. Për shembull, nëse keni lindur më 1 qershor 1989: 1 (data e lindjes) + 6 (qershor, muaji i gjashtë) + 1 + 9 + 8 + 9 (viti) = 34, pastaj 3 + 4 = 7.

Përgjigja qëndron në numrin shtatë. Mos harroni, nëse jeni i martuar, shtoni numrat e partnerëve. Në atë rast, do të zbuloni se sa fëmijë do të keni së bashku.

Çfarë kuptimi kanë numrat?

1 – Ka shanse të mira për pasardhës të shumtë. Sidoqoftë, duhet ta dëshironi vërtet. Fëmijët do të vijnë vetëm nëse ekzistojnë kushtet.

2 – Ndoshta do të keni një fëmijë. 3 – Yjet parashikojnë disa probleme shëndetësore dhe komplikime. Nuk përjashtohen pasardhësit, por mund të shfaqen vështirësi.

4 – Prisni shumë fëmijë. Ka shumë mundësi që në jetën tuaj të keni tre apo edhe katër fëmijë.

5 – Ky numër nënkupton dy fëmijë. Ndoshta edhe binjake.

6 – Fëmijët me një diferencë të madhe moshe ka të ngjarë të lindin. Ka mundësi që të vijë nga marrëdhënie të tjera ose nga birësimi.

7 – Shtata me fat do të thotë që ndoshta do të ndaleni te një fëmijë.

8 – Ka shumë indikacione se do të birësoni një fëmijë apo do të rrisni fëmijën e partnerit tuaj nga një lidhje tjetër.

9 – Me shumë mundësi do të keni dy, një djalë dhe një vajzë me një diferencë të vogël moshe.