Transmetuar më 02-10-2022, 12:06

Francë- Po shisnin kokainë në mes të pyllit në Nivollet-Montgriffon të Francës, kapen dy shqiptarë.

Pas hetimeve shqiptarët u arrestuan dhe më pas u dënuan nga gjykata e Bourg-en-Bresse.

Shqiptarët prej kohësh përdornin rrjetet sociale për të qëndruar në kontakt me klientët e tyre.

Puna e paligjshme u denoncua nga banorët e fshatit aty pranë pyllit.

Veç shitësve, në pranga u vunë edhe 30 persona që ishin klientë të biznesit të drogës që udhëhiqej nga shqiptarët.

Të arrestuarit janë Jeton Krasniqi 24-vjeç , Rubin Zollumi, 27-vjeç nga Peshkopia, të cilët u dënuan përkatësisht me katër dhe tre vjet burg.