Transmetuar më 30-09-2022, 12:57

Elbasan- Ka përfunduar seanca e shtatë gjyqësore në ngarkim të Arbër Paplekaj, dy nëndrejtorëve të Policisë Elbasan si dhe 6 efektivëve të policisë.

Avokatët e Paplekajt kërkuan në këtë seancë rihetim të dosjes si dhe rishqyrtim të aksteve të ekspertimit.

Prokuroria ka kërkuar kohë për të shyrtuar kërkesat e avokatëve.

Trupi gjykues ka vendosur që të hënën në orën 12 e 45 të japë vendimin.