Transmetuar më 29-09-2022, 23:17

Realiteti është se të bësh seks me fëmijët në shtëpi është një sfidë. Një sfidë e madhe dhe që zgjat me vite!

Nënat e të porsalindurve janë të rraskapitura. Ato nuk flenë mjaftueshëm dhe ndihen sikur po humbasin shumë. Ato gjithashtu nuk ndihen seksi dhe shpesh nuk mund ta imagjinojnë më veten seksi.

Prindërit e fëmijëve të vegjël shpesh janë gjithashtu të rraskapitur. Pavarësisht nëse ata janë duke punuar ose duke kaluar ditën në shtëpi me fëmijën, vrapimi pas një fëmije është si të vraponi një maratonë çdo ditë. Më pas vjen mbrëmja, lufta për të fjetur natën, e cila fillon me një bisedë gjashtë orëshe, 10 vajtje-ardhje nga dhoma e fëmijës në dhomën e mamit dhe babit dhe shpesh prindi që fle në shtrat me fëmijën!

Pikërisht kur mendoni se gjithçka do të jetë më e lehtë, kur fëmijët tuaj hyjnë në vitet e adoleshencës dhe më në fund flenë në shtratin e tyre pa ju shqetësuar, kupton se ata qëndrojnë zgjuar më gjatë se ju. Cili prind mund të bëjë seks kur fëmijët e tyre janë zgjuar jashtë derës së tyre?

Ka një sërë mënyrash që mund të arrini të lidheni me partnerin tuaj edhe kur fëmijët janë në shtëpi.

Ndaloni seksin për 3 muajt e parë nga dita e lindjes së foshnjës tuaj

Vërtet. Nëse doni të bëni një pushim, thjesht jepini vetes leje. Kjo është një periudhë mjaft rraskapitëse dhe partneri juaj me siguri do ta kuptojë. Por nëse ai dëshiron që të afroheni më shumë në çift, krijoni një “natë seksi” një ditë në javë.

Përdorni bllokimin në derën e dhomës së gjumit

Po… po e rëndë! Por përdorni atë! Dëshironi që dera të hapet papritur dhe t’ju kapë në poza të çuditshme? Jo! Nëse fëmija juaj zgjohet dhe ngrihet nga shtrati, ai do të vijë dhe do të trokasë në derën tuaj. Do të keni mundësinë të ndaloni atë që po bëni dhe të hapni derën. Të paktën, brava do t’ju shpëtojë nga sulmi i fëmijës dhe nga sytë e tij kureshtarë që të shikojnë dhe të pyesin gjithë çudinë: “Çfarë po bën atje mami?”…

Vendosni një pajisje elektrike për të bërë zhurmë

Përdorni një makinë larëse, fshesë me korrent ose ndonjë pajisje shtëpiake që bën shumë zhurmë. Në këtë mënyrë do të reduktoni mundësinë që ai t’ju dëgjojë.

Caktoni një takim!

E di që nuk është ideale! Gjeni një kohë dhe vend specifik me partnerin tuaj që do të bëni seks një herë në javë dhe sigurohuni që t’i përmbaheni. Planifikimi mund të mos tingëllojë seksi, por sigurisht që është shumë më mirë sesa të mos bësh seks fare.