Transmetuar më 28-09-2022, 18:47

Turqi- Ngjarje tronditëse në Turqi. Mediat lokale raportojnë për vrasjen në mënyrë makabre dhe mbajtjen e trupit për disa ditë më frigorifer të një fëmije vetëm 3 vjeç.

Vogëlushja, fryt i një martese të dështuar mes prindërve të saj rrinte me nënën e saj kur kjo e fundit u njoh me një burrë tjetër duke filluar të jetonin bashkë. Për arsye ende të paditura, vajza e mitur dhe motra e saj një vjeçe e gjysmë humbasin dhe nëna del në një studio televizive duke kërkuar gjetjen e vajzave të saj.

Pas kërkimeve nga policia, vajza e vogël u gjet e gjallë dhe mbahej nga shoku i të dashurit të nënës, kurse vajza e madhe u gjet e vdekur dhe trupi i ishte futur në pjesën e ngrirjes së një frigoriferi.

Policia arrestoi dy burra që dyshohet se kishin lidhje me nënën e vajzës. Ata morën dy vajzat peng për të detyruar nënën të prostituonte.

Nga këqyrja paraprake policia zbuloi se vogëlushja ishte vrarë duke u goditur në trup pa mëshirë.

Ndërkohë, gjatë ditës së sotme u bë varrimi i vajzës së quajtur Lina. Gjatë ceremonisë në Gaziantep, babai i saj nuk mundi t’i mbajë lotët dhe një moment i hodhi xhupin mbi arkivol duke thënë se kështu vajza e tij nuk do të kishte ftohtë.