Transmetuar më 27-09-2022, 11:41

"Që Ilary nuk ndjente më dashuri ishte mjaft e dukshme. Një shembull: në muajt e parë, Francesco më tha se Blasi kthehej nga Milano dhe gjithmonë thoshte se kishte dhimbje koke. Nuk e di se si ia dolën të vazhdojnë 20 vite bashkë”. Kështu, Alex Nuccetelli, miku i vjetër i Francesco Tottit, rikthehet për të folur mbi marrëdhënien mes ish-kapitenit të Romës dhe Ilary Blasi.

I intervistuar nga Turchese Baracchi në programin "Turchesando", miku i Tottit, i autorizuar nga ish-futbollisti për të folur për shtypin, zbuloi detaje të papublikuara në lidhje me mirëkuptimin seksual të ish-çiftit. Më pas ai shtoi: “Nëse shkon në shtëpi dhe gruaja jote ka gjithmonë dhimbje koke (shtiret), për vite me radhë, e konsideroj legjitime të mendosh për rindërtimin e një jete diku tjetër.

Pastaj, secili vazhdon jetën e vet dhe e bën atë për hir të fëmijëve të tij. Në momentin e parë të dobësisë që nuk është parë kurrë nga bashkëshorti juaj, duhet të qëndroni pranë tij”. Një moment i vështirë, sidomos për Tottin që duket se ende nuk e ka metabolizuar plotësisht ndarjen:

"Për Francesco është një fazë e komplikuar, nuk është një moment i bukur. Ndarja e tyre duket si një tragjedi. Ka fërkime. Avokatët do të duhet të bëjnë pjesën e tyre dhe ata vetë duhet të përpiqen të vënë dorën në ndërgjegje. Nëse do të ishte në dorën e Francesco, kjo martesë nuk do të kishte përfunduar. Ju gjithashtu mund të bëni një arratisje, por zemra e tij do të kishte mbetur gjithmonë dhe vetëm besnik ndaj familjes”.

Totti e humbi durimin edhe për shkak të pranisë së tepërt të familjes Blasi në shtëpinë e tij. Nuccetelli është i bindur për këtë: “E di që ka kaluar momente shumë të vështira në atë shtëpi, që ishte monopolizuar nga familja Blasi. Fiorella, nëna e Tottit, ishte shkatërruar. Si ajo, ashtu edhe babai dhe vëllai i Francesco e frekuentonin shumë pak atë shtëpi. Nëse e ka denoncuar vjedhjen e Rolex, është sepse ka arritur kufirin e durimit”.

Për një gjoja njohje të Blasi me një të pasur, Nuccetelli shprehet: “Një burrë në katet e fundit të Mediaset? Nuk e di që e ka ende tani, por për mua kishte një histori atje. Ju nuk e dini sa gjëra të tjera kemi dëgjuar këtu në Romë”.

Së fundi, për marrëdhënien mes Tottit dhe Noemi Bocchi, miku i "Pupone" bekon marrëdhënien mes të dyve: "Noemi? Kur kaloni momente vetmie të mëdha, i lejoni një gruaje më shumë shanse të hyjë në zemrën tuaj. Mendoj se janë shumë mirë bashkë”.