Transmetuar më 22-09-2022, 21:43

New York- Nga Nju Jorku, Kryeministri i Rama paralajmëroi një dimër të vështirë për shqiptarët. Deklaratën Rama e bëri gjatë një interviste në emision "Opinion" që këtë herë po transmetohet direkt nga SHBA ku po mbahet dhe mbledhja e Këshillit të Sigurisë së OKB-së ku merr pjesë dhe kryeministri Edi Rama.

Edi Rama: Për shqiptarët dimri do të jetë i vështirë, por jo i frikshëm. Duam ta prekim pa kufizime dhe pa prekur familjarët apo biznesin. Dimri ka dhe një sfidën e rritjes së çmimeve. Me reshjet e ditëve të fundit kemi pak rikupreim përsa i përketë energjisë, gjithsesi nuk i kemi të gjitha sasitë që na duhen për nevojën e brendshme, jemi të detyruar të dalim në treg. Ne kemi një seri skenarësh dhe siç ju thashë duam ta kemi pa kufizime, me shtrengime, por jo në kufizime.