Transmetuar më 22-09-2022, 18:55

Shkodër- Akt qytetar i një të riu nga Shkodra.

Erind Shkambaj, 16-vjeç, gjeti gjeti portofolin me 6700 euro mëngjesin e së dielës.

Ai ia ktheu paratë dhe dokumentata personale turistit Italian me emrin Claudio Perrinella i cili si shpërblim i dha 100 euro të riut.

Mëngjesin e së dielës Erind Shkambaj teksa po shkonte ne sëtvistje gjeti një portofol me para në rrugë dhe menjëherë iu drejtua rajonit të policisë.

Ishin efektivët e Shkdorës ata të cilët lajmëruan turistin italian, ku më pas u takua edhe me vetë 16-vjeçarin. Ky ishte vërtet një akt qytetarie që na nderon të gjithëve.