Transmetuar më 15-09-2022, 13:59

I bleu vajzë një fustan provokues por tashmë është në dilemë. A i duket keq, a duket hot?

Për këtë arsye, ajo ka vendosur që të shkruaj në faqen “Mumsnet” për të treguar veshjen, si dhe ka pyetur prindërit e tjerë nëse do t’i linin vajzat e tyre që të dilnin të veshura ashtu.

Nëna e dinte se ishte e papërshtatshme për moshën, por gjithsesi vendosi që ta blinte.

“Vajza ime 16-vjeçare po shkon në festë dhe unë i kam blerë asaj këtë fustan. Fillimisht thashë se ishte e papërshtatshme, por më pëlqeu dhe e bleva. Thashë nëse nuk është e përshtatshme kur të arrijë, do ta kthej", ka shkruar nëna.

Më pas gruaja shtoi: “Ajo mendon se kjo është e padrejtë dhe unë nuk duhet ta kontrolloj atë që ajo vesh në moshën 16-vjeçare, sepse të gjithë miqtë e saj veshin njësoj”.

Nëna po fliste për një fustan blu, me figura, me një seksion anësor të prerë dhe një dekolte të hapur. Postimi i saj ndezi mjaft debat në internet me shumë në anën tjetër të argumentit, pasi disa thanë se ajo duhet ta linte ta veshë atë.

Njëri shkroi:"Unë mendoj se ju duhet ta mbështesni atë pa marrë parasysh se çfarë".