Transmetuar më 02-09-2022, 21:21

Vini në provë syrin tuaj prej shqiponje duke gjetur ndryshimet në këto imazhe

Ku ndodhen patatet e skuqura?

Në këtë imazh kaq shumë të rrëmujshëm ka gjithfarë gjërash. Dhe duket të jetë një sfidë e vërtetë se kush arrin të gjejë shpejt se ku ndodhen patatet e skuqura.

Nëse nuk ia dolët, shikojeni në foton më poshtë.

***

Mendja jonë është me të vërtetë një super makinë. Ndonjëherë, megjithatë, mund të na mashtrojë. Nëse nuk jemi të vëmendshëm, disa detaje mund të kalojnë pa u vënë re.

Pra, gjëja ideale për të bërë është ta mbani trurin gjithmonë aktiv dhe të jeni sa më “të lidhur”.

Për këtë, ka sfida vizuale që testojnë perceptimin tonë dhe na ndihmojnë të ushtrojmë këtë aftësi.

Në këtë mënyrë, ne shmangim të qenit të pavetëdijshëm dhe jemi vigjilentë ndaj gjithçkaje që ndodh rreth nesh. /noa.al

Stërvitni shikimin: Ku ndodhet dreri pa brirë?

Keni sy shqiponje? Gjeni ku ndodhet një buf mes këtyre maceve!

Keni sy të fortë? Gjeni ku janë 2 kafshë të njëjta!