Transmetuar më 02-09-2022, 21:12

Vini në provë syrin tuaj prej shqiponje duke gjetur ndryshimet në këto imazhe

Në këtë imazh ka vetëm 2 kafshë identike. A i shihni dhe i dalloni ku janë ato?

Nëse nuk ia dilni dot shikoni përgjigjen e ilustruar më poshtë.

Mendja jonë është me të vërtetë një super makinë. Ndonjëherë, megjithatë, mund të na mashtrojë. Nëse nuk jemi të vëmendshëm, disa detaje mund të kalojnë pa u vënë re.

Pra, gjëja ideale për të bërë është ta mbani trurin gjithmonë aktiv dhe të jeni sa më “të lidhur”.

Për këtë, ka sfida vizuale që testojnë perceptimin tonë dhe na ndihmojnë të ushtrojmë këtë aftësi.

Në këtë mënyrë, ne shmangim të qenit të pavetëdijshëm dhe jemi vigjilentë ndaj gjithçkaje që ndodh rreth nesh. /noa.al

Stërvitni shikimin: Ku ndodhet dreri pa brirë?