Transmetuar më 23-06-2022, 20:05

Golem- Prag tragjedie në Golem.

Disa të rinj në plazh kishin marrë një barkë për të shëtitur nëpër det.

Por teksa kritheshin larg bregut ata panë se tapat e varkës mungonin dhe varka u mbush plot me ujë.

Të rinjtë janë nisur me shpejtësi drejt bregut dhe kanë mbërritur shëndoshë e mirë, por jeta e tyre mund të ishte në rrezik nëse nuk do kishin konstatuar difektin.

Për çdo vit deti merr jetë të pafajshme si nga pakujdesia e vetë atyre ashtu edhe nga papërgjegjshmëria e pronarëve të mjeteve të lundrimit dhe shtetit me pikat e vrojtimit.