Transmetuar më 21-06-2022, 16:54

Korçë- Një 47 vjeçar është arrestuar nga policia në Korçë.

G.Xh ka dhunuar fizikisht vajzën 12 vjeçare, të cilën dyshohet se e ka ngacmuar seksualisht 1 vit më parë.

Gjatë pyetjeve në prani të psikologut, babai e ka tërhequr të bijën prej flokësh.

Ndërsa ka rezultuar se ka abuzuar me të miturën duke e prekur dhe ngacmuar por nuk ka kryer marrëdhënie seksuale. (noa.al/M.D)