Transmetuar më 21-06-2022, 12:23

Greqi- Babai shqiptar dhunon vajzat e tij në Greqi

Ngjarja ndodhi në Heraklion.

Një baba 54-vjeçar ka dhunuar dy vajzat e tij pasi njëra prej tyre, rreth 20 vjeçe i kërkoi para.

Ai u përpoq t’i shpjegonte se nuk kishte, por vajza këmbënguli. Situata agravoi derisa 54-vjeçari e goditi të renë dhe i shkaktoi mavijosje në sy.

Vajza më e vogël e familjes, 18-vjeçe, ka nisur të godasë me shqelma të atin duke mbrojtur të motrën.

Të gjithë përfunduan në Drejtorinë e Policisë ku u morën në pyetje, ndërsa çështja po shqyrtohet sot në Gjykatë.

babai shqiptar rrezikon të dënohet për dhunë në familje.